Sicily Sunday 

Een culinaire en wijnervaring

 

Zondagmiddag 22 februari organiseren topchef Carmine di Stefano en ik met trots Sicily Sunday: een unieke culinaire wijnbeleving geïnspireerd op onze regelmatige trips naar zuidoost Sicilië. Tijdens deze reizen bezoeken we authentieke producenten zoals de pomodori-kwekerij van Carmine’s vader, waar het bijzondere Datterino-ras wordt geteeld, de ambachtelijke kaasmakerij Caseificio Latte Mio voor de allerlekkerste ricotta, én het fantastische wijnhuis Palmento Costanzo aan de hellingen van de Etna.

Met al deze zuivere en karaktervolle ingrediënten gaat chef Carmine een fantastisch 4-gangenmenu bereiden. De gerechten worden begeleid door zorgvuldig geselecteerde Etna-wijnen, zodat je volledig wordt meegenomen in de smaken van Sicilië.

Tijdens deze middag leer je meer over de wijnen, het terroir en de wijnmaker, we proeven wijnen aan de hand van een proefformulier, een leuke manier om je wijnkennis te vergroten.

Een perfecte bijeenkomst voor iedereen met culinaire interesse en de wens om nieuwe smaken te ontdekken én een mooie kans om te netwerken met andere wijn- en foodlovers.

Het event vindt plaats op een bijzondere, sfeervolle locatie: een oud verborgen specerijenpand aan de Tuinlaan in Schiedam.
Een 4-gangenmenu inclusief wijn, water, koffie of thee bedraagt € 99,-.

 

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je aanschuiven? Meld je dan aan via onderstaande link.
We houden uiteraard graag rekening met diëetwensen en/of allergieën — vermeld deze bij je reservering.

Beleef Sicilië zoals wij dat doen: proevend, lerend, genietend. Een uniek voorproefje van onze liefde voor echte authentieke smaken!